Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία TERA group είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία στον χώρο των εγκαταστάσεων, συντηρήσεων και επισκευών ανελκυστήρων και των ανυψωτικών συστημάτων. Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και διαθέτει πολυετή πείρα σε τεχνικά έργα ανελκυστήρων και ανυψωτικών συστημάτων όλων των εφαρμογών.

Είναι στελεχωμένη από Μηχανολόγους Μηχανικούς με μακρά προϋπηρεσία στον χώρο των ανελκυστήρων και εκπονεί έργα υψηλών τεχνικών απαιτήσεων και αισθητικής σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό.

Η ομάδα μας

Διασφάλιση Ποιότητας

Κοινωνική Ευθύνη

Μέσω της άριστα στελεχωμένης τεχνικής ομάδας της, παραδίδει ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών στην εγκατάσταση, αλλά και την συντήρηση, επισκευή, ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση ήδη εγκατεστημένων ανελκυστήρων.

Η διαρκής επαφή της εταιρίας σχετικά με την αγορά και την παρακολούθηση των εξελίξεων του “τώρα” σε παγκόσμιο επίπεδο δίνουν πλέον τις απαραίτητες δυνατότητες. 

Με αξιοπιστία γνωρίζουμε και λαμβάνουμε αντίστοιχα μέτρα όσον αφορά οικονομικές λύσεις και βασικές εφαρμογές, πάντα με γνώμονα τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία ακολουθεί πιστοποιημένα το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015, το σύστημα υγείας και ασφάλειας στην εργασία OHSAS 18001:2007 / ΕΛΟΤ 1801:2008 και το πρότυπο συντήρησης ανελκυστήρων (κανόνες για οδηγίες συντήρησης) ΕΝ-13015:2001 + Α1:2008.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συνεργαζόμενη εταιρεία του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την εκπόνηση πρακτικής άσκησης φοιτητών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δημιουργούμε με βάση τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για οποιαδήποτε
πληροφορία ή ερώτηση

Scroll to Top